PRESTATIELOPEN JEUGD NOG EVEN EEN EINDSPRINTJE

Voor wie en wat is de De Jonge Sport Prestatielopen Jeugd ?

Sinds 2014 organiseert stichting Klap tot Klaploop jeugdlopen voor leerlingen basisschool en voortgezet onderwijs uit de gemeenten Stadskanaal en Borger-Odoorn. 
Door middel van clinics worden de leerlingen voorbereid op de Klap tot Klaploop. Gediplomeerde trainers van Runners Stadskanaal geven tijdens schooluren clinics in de zaal. Ook zijn er vervolgtrainingen op de ijs- en skeelerbaan in Alteveer en bij de Noorderbreedte in Nieuw Buinen.

Wat zijn de (start)tijden?

De start en finish zijn aan de Parklaan in Musselkanaal. Scholieren van de groepen 3 t/m 6 lopen 1000 meter en de groepen 7 en 8 lopen 2000 meter. Leerlingen van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar mogen eveneens deelnemen aan de 2000 meter. Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen zich ook inschrijven voor de recreatieloop over 5 of 10 kilometer.
De verschillende starttijden staan vermeld onder het programma 2019 en zijn ook te zien bij de keuze op het inschrijfformulier.

Hoe kan ik mij inschrijven? 

  • Inschrijven (met voornaam op startnummer) is uitsluitend mogelijk van 2 januari t/m 7  april 2019 via de website.
  • Van8 april t/m 14 april 2019 is inschrijven via de website ook nog mogelijk. Dan komt echter de voornaam niet meer op het startnummer te staan.
  • Deelnemers die zich t/m 14 april hebben ingeschreven kunnen hun startnummer ophalen op zaterdag 20 april van 10.00 uur tot 14.00 uur in de Rabobank Stadskanaal of op maandag 22 april bij de start in Musselkanaal.
  • Na-inschrijven kan op 20 april van 10.00 uur t/m 14.00 uur in de Rabobank Stadskanaal, Hemendwarsweg 2, 9501 XL Stadskanaal. Let op: voor na-inschrijving geldt er een toeslag van 2 euro.
  • Voor vragen of andere dingen omtrent de jeugdloop kunt u een mail sturen naar de coördinator jeugd en bambinolopen –> Ilona.kort@student.stenden.com
rabobank-logo

DE LOPEN WELKE LOOP KIES JIJ?

Stadskanaal-gemeente-logo-wit

DE WEDSTRIJD 10 KM

RABOBANK KLAP TOT KLAPLOOP

NORDIC WALKING

NORDIC WALKING & SPORTIEVE WANDELAARS

RECREATIELOOP 10 KM

FYSIOTHERAPIE MSK/BAG KANAALSTREEK

RECREATIELOOP 5 KM

VAN MEERENDONK WATERONTHARDERS

WHEELERS EN HANDBIKERS

NEFKENS NOORD WEDSTRIJD

BAMBINOLOOP

RABOBANK BAMBINOLOOP