Het goede doel

Het Goede Doel voor de 29ste editie

De Rabobank Klap tot Klaploop heeft besloten dat na een paar keer een landelijk goed doel te kiezen, voortaan lokale en regionale stichtingen en goede doelen voorrang krijgen en meer in de schijnwerpers worden gezet. Om deze reden is er gevraagd aan de lokale maatschappij om goede doelen aan te dragen. Dit werd massaal gedaan door iedereen, maar uiteindelijk kon het bestuur maar een goed doel kiezen uit de vele inzendingen.

Het goede doel voor de 29ste editie van de Rabobank Klap tot Klaploop is: Stichting “Veur Noppes”.

Stichting “Veur Noppes”

 • Veur Noppes is een stichting die helemaal gerund wordt door vrijwilligers, met het doel om de laagste inkomens van de gemeente Stadskanaal te voorzien van huisraad. Doormiddel van donaties kan Veur Noppes deze mensen helpen om toch een normaal bestaan te hebben. Ze willen op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van mensen in de regio, die door omstandigheden aan de zijlijn staan.
 • Veur Noppes kan doormiddel van donaties de laagste inkomens voorzien van kleding, meubilair en huishoudelijke artikelen. Ook kunnen die mensen langskomen voor een gesprek bij een kopje koffie en advies vragen aan de vrijwilligers, die met veel plezier hun helpen.
 • Veur Noppes kan alleen haar doel volbrengen door donaties van kleding, meubilair en huishoudelijke artikelen. Maar ook dankzij giften kan Veur Noppes verder met haar taken. Dus als je nog spullen overhebt of op een andere manier wil en kan helpen, dan kun je contact opnemen met Veur Noppes.
 • Postadres:
  Stichting Veur Noppes
  Wolverlei 1
  9502 AJ Stadskanaal

  Telefoon:
  Eveline Dobber: 06 23131999
  Sandra Hulshof: 06 37289126

  E-mail: e.a.dobber@gmail.com

  Bezoekadres. Alleen volgens afspraak:
  Wolverlei 1 in Stadskanaal

  Website: www.veurnoppes.nl

  FB-pagina: Veur Noppes